EL NOSTRE MENJADOR
Cada dia es cuinen els àpats del menú a la nostra cuina, que està basat en la dieta mediterrània. Per elaborar-lo s’utilitzen, en la mesura del possible, productes de qualitat, de proximitat i de temporada, frescos i ecològics.
El servei de menjador està gestionat per l’empresa SCOLAREST, així com l’equip de monitores i monitors.
LA NOSTRA MATÈRIA PRIMA
A Scolarest treballem amb proveïdors ecològics certificats i el 80% dels nostres productes són de temporada.
Al següent enllaç trobareu tota la informació: La nostra matèria prima
EL NOSTRE PROJECTE
L’espai de migdia és un moment de relació, de convivència i ple de possibilitats on l’infant és el protagonista. A més, durant aquest temps, es desenvolupen i es potencien valors com la coeducació en la igualtat de gènere, la cultura per la pau, la millora de la convivència, el respecte a la diversitat, el foment de l’almentació saludable, la cohesió de grup, la gestió de conflictes i les habilitats personals.
El projecte educatiu que portem a terme; MENJAR bé i APRENDRE a VIURE millor, és molt més que un projecte, és també una nova filosofia, un concepte de treball educatiu basat en tres grans eixos que defineixen la nostra activitat.
A l’apartat Activitats migdies trobareu la programació d’activitats que es realitzen cada mes.